Gripa porcina

swine-flu-bacon-revenge-737876

Venind azi de la dentist am vazut o fetita din clasele 4-8 (cred ca) ce purta masca impotriva virusului porcin. Tin sa precizez ca nu stiam pana acuma vreo jumatate de ora mai nimic despre gripa porcina pentru ca nu ma uit la T.V. deloc, si nici nu m-a interesat. Vazand acea fetita mi-am zis sa ma pun sa citesc sa vad si eu despre ce este vorba, daca tot a ajuns sa se poarte masti si in Baia Mare.

Dupa ce am citit de pe ceva site-uri am retinut urmatoarele: gripa porcina a inceput in Mexic, dar sunt si in alte zone cateva cazuri; si daca te infectezi doar putini mor din cauza virusului; carnea de porc se poate consuma fara frica; este vaccin pentru prevenirea infectarii, dar este prea nou si inca nu se cunosc efectele secundare.

Ceva nu e bine: sunt putine cazuri, foarte putini care au virusul mor, dar ei vor sa ne bage pe gat ceva vaccin care ar putea sa-ti faca mai mult rau decat bine. Eu personal nu cred ca o sa-mi fac vaccinarea, dar dupa cate stiu e obligatoriu sa iti faci vaccinu si trebuie si sa-l platesti?

Site-urile de pe care am citit: 1, 2, 3, 4, 5

Daca va este lene sa cititi va puteti uita la:

 

3 responses to “Gripa porcina

  1. ieri am auzit la radio ca romania o sa primeasca prima oara vreo 500 000 de vaccinuri care o sa fie doar pentru copii mici … direct m-am gandit la o fraza mult auzita in ultima vreme: KILL THE NEXT GENERATION!!! :\

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s